't Geuzeke

‘t Geuzeke biedt meer dan genoeg ruimte aan 2 volwassenen en een baby. Het is ingericht op een fijne en praktische manier, en van alle hedendaagse luxe en comfort voorzien. De knusse voorkamer met romantische inzet gashaard zal U absoluut bevallen wanneer U gemoedelijk wilt relaxen na een heerlijke, lange vakantiedag. Uiteraard vindt U hier ook een moderne televisie, een audioset en internetmogelijkheid met gratis wifi.

 

In de achterkamer vindt U de gezellige eettafel waar men ’s avonds het spelbord op uitklapt! Gezelschapsspellen zijn voor velen onmisbaar tijdens vakantie en daarom in ruime mate aanwezig.

Met de trap naar boven vindt U de ruime en frisse slaapkamer die voorziet in één 2-persoonsbed (160x200), een kledingkast met zowel leg als hangcomfort en een zithoek.

De badkamer is voorzien van een hangtoilet, luxe badkamermeubel en een inloopdouche.

De keuken is  modern uitgevoerd met een grote koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasmachine. In de keuken vindt U al het benodigde keukengerei en elektrische apparatuur die men zoal in een hedendaagse keuken mag verwachten.

Vanuit de keuken kunt U de gezellig ingerichte patio betreden om in de zomer de namiddagzon te vangen vanuit de aanwezige tuinset, en om eventueel de barbecue aan te steken. Om uiteindelijk uit te komen bij de berging waar U de fietsen kunt stallen en ook gebruik kunt maken van een wasmachine.

 
© 2020 Vakantiehuis 't Geuzeke